за насхотелътресторантътгалериятасъбитиярезервацииконтакти
 
   
   
   
За хотела
Хотел Тривия-Антик

   Хотелски комплекс ТРИВИЯ АНТИК е разположен сред паркова растителност в подножието на южните склонове на Стара планина, недалеч от Кремиковския манастир, на 15 км от самия център на София, на 7 км от Аерогара София и на 2 км от околовръстното шосе.

Розата на ветровете в района изпраща непрекъснат поток от свеж планински въздух, а добрата инфраструктура спомага за бързото придвижване до центъра, летището или изходите на столицата.

   Хотелската част разполага с 20 стаи (единични, двойни и тройни) и 8 апартамента с уникален, артистичен дизайн и интериор; сауна; рум-сървиз; зала за конференции; Биг Бен бар с камина; галерия за антики и изобразително изкуство с постоянна изложба на художници; охраняем паркинг; офис на HVB Банк “Биохим” АД.

   Цените на стаите варират между 30 и 50 лв. за нощувка в зависимост от останалите услуги, броя на гостите, броя на нощувките и т.н.

   За гостите се организират посещения в ателието на художника Ставри Калинов, шопинг-тур в столицата и екскурзии до национални забележителности в страната.
Резервация | Виртуална разходка на стаите »
Ние приемаме

      
Специални отстъпки

   
    All Rights Reserved, 2005 design by mpetrov.com